”Ingen kan gøre alt. Men vi kan alle gøre noget”

På traumeviden sælger vi ikke noget, vi deler. Her den første december vil vi gerne dele et godt initiativ fra psykolog Birgitte Sølvstein: JULEFRED. 
Julefred
JULEFRED er en psykologisk julekalender med smukke vinterbilleder, tekster og videoer, der giver inspiration til en december med mindre stress og mere fred, nærvær og glæde. Hver dag fra d. 1. til d. 24. december modtager du en mail med en “låge”, hvoraf én af disse låger vi på Traumeviden.dk har fået lov at bidrage med en lille tekst til.
Julefred
Julefred
Kalenderen koster kun 100 kr og hele beløbet går direkte til Julehjælpen. Julehjælpen giver pengene videre til værdigt trængene børnefamilier, der ellers ikke ville have råd til mad og julegaver til børnene. D. 16. december offentliggøres det, hvor meget, vi har samlet ind og dagen efter gives pengene videre til Julehjælpen.
Julefred
Julefred
Køb julekalenderen, eller giv den som gave på: http://soelvstein.dk/julefred/

skaermbillede-2016-11-30-kl-12-09-18

traumeviden.dk

Julefred